Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Παρέμβαση στο Γερμανικό προξενείο στην Πάτρα


Το πρωί της Τετάρτης 21 Μάρτη πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο Γερμανικό προξενείο που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων στην Πάτρα. Γράψαμε στην είσοδο το σύνθημα “Νίκη στην Κουρδική Αντίσταση”, ενώ πετάξαμε κόκκινες μπογιές στην πρόσοψη και τρικάκια στον περιβάλλοντα χώρο του πεζόδρομου.
Στον πόλεμο που διεξάγει το ολοκληρωτικό κράτος της Τουρκίας στη Ροτζάβα συμμετέχει και το γερμανικό κράτος:
  • με την παροχή υποστήριξης σε πολεμικό υλικό
  • με τη σχεδιαζόμενη κατασκευή μεγάλων μονάδων της γερμανικής πολεμικής βιομηχανίας στην Τουρκία για την κατασκευή αρμάτων μάχης
  • με την ανάπτυξη συστημάτων της γερμανικής αεράμυνας στο μήκος των τουρκοσυριακών συνόρων
  • με τις διαρκείς πτήσεις της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας πάνω από τη Βόρεια Συρία, τα δεδομένα των οποίων χρησιμοποιούνται για να καθοδηγούνται οι βομβαρδισμοί της τούρκικης αεροπορίας και οι χερσαίες πολεμικές επιχειρήσεις των τζιχαντιστών του FSA.
Παράλληλα, μέσα από τις διώξεις των τούρκων και κούρδων αγωνιστών και την αναβάθμιση του κατασταλτικού και νομοθετικού οπλοστασίου στο εσωτερικό του, το γερμανικό κράτος συμβάλλει στην εγκληματοποίηση και την ποινικοποίηση της αντίστασης στον ευρωπαϊκό χώρο.
Όντας βασικό μέλος του δυτικού μπλοκ κυριαρχίας, έχει αμέριστη ευθύνη για την ανοχή και τη συναίνεση όλων των διακρατικών ιμπεριαλιστικών μηχανισμών (ΝΑΤΟ, ΕΕ) στη γενοκτονία που υλοποιεί το ολοκληρωτικό κράτος της Τουρκίας στις κουρδικές περιοχές.
Ενάντια στον πόλεμο και το σύγχρονο ολοκληρωτισμό
Αλληλεγγύη στην κούρδικη αντίσταση – Νίκη στην επαναστατημένη Ροτζάβα
Διεθνιστικοί αγώνες για την κοινωνική επανάσταση, την αναρχία και τον ελευθεριακό κομμουνισμό
αναρχική ομάδα “δυσήνιος ίππος”/ΑΠΟ & συντρόφισσες – σύντροφοι

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου