Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα.

Ακόμα μια πολιτική δολοφονία..

Πως είσαι σήμερα Νοικοκυρούλη Ελληνάκο;..Στεναχωρέθηκες,Σταυροκοπήθηκες,Φοβήθηκες ακόμα πιο πολύ;..Καταδίκασες και πάλι την Βία,και ξεκίνησες να αναμασάς πάλι την άθλια θεωρία των <<δυο άκρων>> όπως σου έμαθαν να κάνεις τόσα χρόνια;;..!!


Θυμήσου όμως  ποιούς ψήφισες για να'' ξεβρωμίσει ο τόπος''..Από ποιούς όμως να ξεβρωμίσει ο τόπος;;..Από συνανθρώπους σου που αγωνίζονται για ισότητα,δικαιοσύνη,και αξιοπρέπεια;;..Λέξεις και έννοιες που ακόμα και τώρα σου είναι άγνωστες γιατί μέσα στο κεφάλι σου τα σκατά έχουν κάνει κατάληψη και δεν έχει μείνει χώρος ούτε για έναν στοιχειώδη λογισμό..


Συνέχισε Ελληνάκο να ντοπάρεσαι με την αγγλοσαξονική σου γαλανόλευκη σημαία,με τον στρατό σου,με τους κακούς Τούρκους,με τον χολιγουντιανό Λεωνίδα..Συνέχισε να μισείς τους μετανάστες..

Το κτήνος που έθρεψες <<αθώε>> νοικοκυραίε, δεν θα χορτάσει με το αίμα των αριστερών και των αλλοδαπών μόνο.Πολύ σύντομα θα μυρίσει και το δικό σου αίμα.Γιατί πολύ απλά τιμωρέ της πλάκας, η συμμορία κάθε άλλο παρά να τιμωρήσει το σύστημα επιδιώκει. Η συμμορία επιδιώκει την καταστολή των λαϊκών αγώνων,σπέρνοντας τον φόβο,την τρομοκρατία και τον θάνατο.. 

Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και ο κύκλος αίματος από την πλευρά της Χρυσής Αυγής έχει ανοίξει από καιρό και το συγκεκριμένο δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος,μετά από τις δολοφονίες μεταναστών, το κυνήγι αντιφασιστών και το ξύλο στους κομμουνιστές  πριν λίγες μέρες, η Χρυσή Αυγή με την απόλυτη και πλήρη κάλυψη της αστυνομίας  και της κυβέρνησης, δολοφονεί ανοιχτά στον δρόμο οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη..

Ο Φασισμός έρχεται πρώτα για τους άλλους και μετά για όλους.


“Τώρα σκοτώνουνε παιδιά μπροστά στα μάτια μας
κι εμείς μεσ’την Ελλάδα μετράμε τα κομμάτια μας”
Killah P




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου