Σάββατο 11 Μαΐου 2013

'' Η λύση είναι στο Μυαλό μας''


2013 μ.χ...Κι όμως..ο ανελέητος πόλεμος της φυλάκισης και υποδούλωσης του ανθρώπινου μυαλού συνεχίζεται και μάλιστα αυτός ο πόλεμος σήμερα, είναι πιο σφοδρός και πιο σκληρός από ποτέ..

Γνωρίζοντας ότι στο άμεσο βιοτικό επίπεδο τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα απλά (π.χ. πεινάς = ζητάς τροφή), στράφηκαν σε αυτό το ανθρώπινο όργανο που έχει την δυνατότητα επιλογής. Εκεί προσπάθησαν να φυτέψουν και να μπολιάσουν ένα σωρό ιδεοληψίες,δόγματα,και προκαταλήψεις, ώστε να αντιστρέψουν τα δεδομένα και να περιορίσουν τις επιλογές.

Παράλληλα με την σωματική άσκηση βίας – εξουσίας,  θέλησαν  και πάντοτε επιδιώκουν να «επιτεθούν» στον ανθρώπινο εγκέφαλο, συσκοτίζοντας, περιορίζοντας, ελέγχοντας,. Γνωρίζουν πολύ καλά πως ο εγκέφαλος είναι πολύ πιο πολύπλοκο όργανο από το στομάχι και πως οι εντολές του ορίζουν την ανθρώπινη δράση.
Όλη αυτή λοιπόν η αέναη επίθεση στον ανθρώπινο εγκέφαλο, που συντελείται συστηματικά και αδιάκοπα αιώνες επί αιώνων μέχρι και σήμερα,είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει παθολογικά φαινόμενα,και ο σημερινός άνθρωπος να αποτελεί ένα κλασσικό παράδειγμα παθολογικής κατάστασης.

Η επίθεση που έκαναν οι εξουσίες στον ανθρώπινο εγκέφαλο,έχουν σαν αποτέλεσμα την αποκοπή του από την επικοινωνία και την ισορροπία με την Ανθρώπινη φύση του με το Περιβάλλον του με τον Κόσμο του..Ο υπέρτατος καταναλωτισμός,τα λανθασμένα κοινωνικά πρότυπα,η διαστρέβλωση των πραγματικών αναγκών, με άλλες εφήμερες μάταιες και ανούσιες,ο συστηματικός εκφοβισμός με κάθε μέσο,ο πανικός για το άγνωστο,το ξένο,το διαφορετικό,μετέτρεψαν τους ανθρώπους σε όντα χωρίς "αισθήσεις"..

Κανείς δεν βλέπει τι πράγματι συμβαίνει γύρω του, το τι σημαίνει αυτό, αλλά το συλλαμβάνει και το αναλύει μέσα από δεδομένα που εγκαταστάθηκαν στον εγκέφαλό του, όπως εγκαθιστούμε τα διάφορα προγράμματα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Είναι σαν να διεκπεραιώνουμε συγκεκριμένες μόνο λειτουργίες αποκλειστικά και μόνο αυτές που εξυπηρετούν το σύστημα.Οι υπόλοιπες είναι σαν να  έχουν είτε  απομονωθεί, είτε έχουν πέσει σε αδράνεια, είτε σαν να έχουν παντελώς σβηστεί..Και εδώ δυστυχώς ερχόμαστε να κάνουμε για ακόμα μια φορά την τραγική διαπίστωση, πως το «mind control» λειτουργεί άψογα!

Ο σύγχρονος λοιπόν Καπιταλισμός εκμεταλλευόμενος τις άπλες ανθρώπινες βιοτικές ανάγκες ,κατάφερε να δημιουργήσει εικονικές ανάγκες,και εικονικά περιβάλλοντα. Στην ουσία δημιούργησε ανθρώπους που κατευθύνονται χωρίς να ακούνε, χωρίς να βλέπουν ή να οσφρίζονται τίποτα, και να μην νοιώθουν καν και την ανάγκη να το πράξουν,ή να αντιδράσουν στον ίδιο τους τον αφανισμό.

Η απραξία. Αυτή ήταν πάντα το ζητούμενο για τον Καπιταλισμό και τις εξουσίες του.

Η λύση όμως όλων αυτών των φαινομενικά αδιεξόδων,βρίσκεται μέσα στο μυαλό μας..Πρέπει το ανθρώπινο μυαλό να βγεί από τον λήθαργό του,να αφυπνιστούν πάλι σκέψεις,ιδέες και αξίες,που κάνουν τον Άνθρωπο να αντιδρά στον αφανισμό της ύπαρξης του..Να καταργήσουμε όλα εκείνα τα ψευδή δεδομένα και  προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο και δεν επιτρέπουν την ανακάλυψη και την κατανόηση της πραγματικής Ανθρώπινης  Ελευθερίας.

Το σκηνικό μπορεί να αλλάξει..Μόνο όμως όταν ο άνθρωπος καταφέρει ,να αποτινάξει από το μυαλό του δόγματα,φόβους,ενοχές,ρηχές σκέψεις.. Όταν σταματήσει να εκθειάζει,και να προβάλλει τα ανθρώπινα σκουπίδια της κοινωνίας που τον περιβάλλουν....Όταν καταλάβει πώς η ζωή του,η καθημερινότητα του μπορεί να είναι όμορφη όταν  είναι λιτή χωρίς ιλουστρασιόν περιτυλίγματα,και πώς όπως το στομάχι του έχει ανάγκη από τροφή, έτσι και το μυαλό του χρειάζεται την δική του τροφή,την γνώση... Όλα αυτά τα χρόνια ο άνθρωπος πρός χάριν της ευημερίας του γέμιζε το στομάχι του και άδειαζε το μυαλό του, κατάντησε δηλαδή να γίνει  ένα είδος πραμάτειας..Θλιβερή πραγματικά διαπίστωση αν σκεφτεί κανείς πόσα χρόνια εξελικτικής πορείας χρειάστηκαν για να φτάσει ο άνθρωπος στο σήμερα..

Όλα όμως μπορούν να επιτευχθούν αν σκεφτούμε..Αυτή είναι η πραγματική ανθρώπινη δύναμη..Σκεφτείτε καθαρά για να γίνει απλό..

Το τέλος και η αφετηρία όλης μας την ύπαρξης, ήταν είναι και θα είναι πάντα το Μυαλό μας..Άς ξεκινήσουμε να το ξαναχρησιμοποιούμε..




Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.

το νου σου ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου